Zilveren verlovingsringen

Zilveren verlovingsringen zijn weer helemaal hot en happening

 

Zilver is en blijft een van de meest gekozen edelmetalen als het gaat om verlovingsringen. Dit is vanwege de veelzijdigheid, het fonkelende zilver en gunstige prijs. Je kan eigenlijk nooit de mist in gaan met zilver als edelmetaal. Het past werkelijk overal bij en je kan het ook nog eens dragen in de douche of als je gaat zwemmen. Ideaal dus!

Wanneer je een zilveren verlovingsring aan de vrouw van je dromen geeft, toon je daarmee aan dat je echt om haar geeft. Daarbij is het praktische aspect dat de zilveren ring werkelijk elke dag gedragen kan worden natuurlijk van groot belang bij een verlovingsring daar deze uiteindelijk toch een heel leven lang mee dient te gaan om herinnerd te blijven aan de liefde en waardering van je partner.

Een andere reden waarom er tegenwoordige vaker voor zilveren verlovingsringen gekozen wordt is vanwege het feit dat het de witste kleur en hoogste reflectie heeft van alle metalen. Daarnaast is de prachtige fonkeling een andere reden waarom steeds meer mensen kiezen voor zilveren verlovingsringen. Natuurlijk is zilver vergeleken met platina en goud ook gunstig voor de portemonnee, want zeg nu zelf. Een bruiloft en de trouwringen kosten al aardig veel geld. Je wil niet gaan bezuinigen op de verlovingsring. Dat zou simpelweg zonde zijn. Om toch je geliefde te tonen dat je alleen met haar verder wil in je leven dan is dus de zilveren verlovingsring het ideale alternatief.

Verder heb je binnen zilveren verlovingsringen ook nog de keuze tussen puur zilver en Sterling zilver. Sterling zilver is aangevuld met een ander metaal zoals nikkel of koper om de duurzaamheid van de ring te verlengen. Let hier dus goed op wanneer je toekomstige vrouw van je leven allergisch is voor een van deze metalen. Zilveren verlovingsringen zijn tijdloos en zeker niet saai en door de mooie witte kleur is het juist de zilveren ring die de show zal stelen waar je ook bent.

Let tot slot bij het kopen van de ring goed op de puurheid van het zilver. Dit is namelijk van belang als je niet al te veel wil polijsten in de toekomst.